Wij zijn Pull of Polo

Pull of Polo is dé lokale mode winkel met een ruim assortiment van 400m2 dames- en herenmode voor jong en oud. Al ruim 21 jaar zijn wij een populaire bestemming voor het winkelende publiek in Bodegraven. Onze uitgebreide collectie is te bewonderen in ons indrukwekkende pand aan de Brugstraat. Bij Pull of Polo staan persoonlijke aandacht en professionaliteit hoog in het vaandel, zodat je altijd vriendelijk en persoonlijk geholpen wordt.

Bij ons draait het niet alleen om de kleding die je aanschaft, maar ook om wat je uitstraalt. Wij begrijpen dat en denken met je mee zodat je als de beste versie van jezelf de deur uit gaat. Daarom wordt ons assortiment ieder jaar zorgvuldig onder de loep genomen en vernieuwd, zodat we onze klanten steeds kunnen verrassen met een nieuwe collectie.

Bij Pull of Polo gaat shoppen hand in hand met een spannende en vertrouwde ervaring. Daarom is het interieur van onze winkel ook van groot belang, zodat de klant zich op zijn gemak voelt tijdens het winkelen. Maar daar houdt onze service niet op. Met onze diensten bieden wij de mogelijkheid om klanten volledig te ontzorgen en waar nodig te voorzien van professioneel advies, zowel in de winkel als op afstand.

Bij Pull of Polo draait het om meer dan alleen kleding, het draait om de klant als individu en om het creëren van een stijl die past bij wie jij bent. Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf!

SHOP NU DE NIEUWSTE ITEMS

Wil je komen shoppen bij Pull of Polo?

Wil je graag onze collectie komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze winkel en neem rustig de tijd om door onze nieuwe collectie te bladeren.

Maar als je liever thuis wilt blijven, bieden we ook een handige service.

Met onze thuisbezorgd-service kun je jouw bestelling eenvoudig online plaatsen en vervolgens thuis laten bezorgen. Zo kun je in alle rust en comfort de kleding passen en combineren met items uit je eigen garderobe. Onze bezorgservice is snel en betrouwbaar, zodat je binnen korte tijd kunt genieten van jouw nieuwe aanwinsten.

MEET THE TEAM