Wij zijn Pull of Polo

Pull of Polo is een kledingwinkel van 400m2 met dames- en herenmode voor jong en oud. Al ruim 21 jaar zijn wij een populair adres voor het Bodegraafse winkelende publiek. In het indrukwekkende pand aan de Brugstraat stellen wij onze uitgebreide collectie tentoon. Bij Pull of Polo word je vriendelijk en persoonlijk geholpen, slaag je altijd en loop je tevreden de winkel uit.

Shoppen bij Pull of Polo moet spannend zijn en tegelijkertijd vertrouwd voelen.
Wat kleding betreft draait het niet alleen om wat je aanschaft, maar ook om wat je uitstraalt. Pull of Polo begrijpt dat en denkt met je mee zodat je als de beste versie van jezelf voor de dag komt.

Eigenaar Kim de Haan heeft een duidelijke visie voor de winkel waar persoonlijke aandacht en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Het assortiment wordt ieder jaar zorgvuldig onder de loep genomen, zodat we onze klanten steeds kunnen verrassen met een nieuwe collectie.

Naast het assortiment is het interieur ook van enorm belang, de klant moet zich immers op zijn gemak voelen, wel zo fijn als je gaat winkelen.

Daarbij gaan wij verder dan andere winkels en bieden we met onze diensten de mogelijkheden om de klant volledig te ontzorgen en waar nodig met professioneel advies te kunnen adviseren, zowel in de winkel als op afstand.

CORONA PROOF SHOPPEN BIJ PULL OF POLO

Aangepaste openingstijden

Maandag 13.00 – 17.30 uur
Dinsdag 09.30 – 17.30 uur (tot 20.00 uur op afspraak mogelijk)
Woensdag 09.30 – 17.30 uur (tot 20.00 uur op afspraak mogelijk)
Donderdag 09.30 – 17.30 uur (tot 20.00 uur op afspraak mogelijk)
Vrijdag 09.30 – 20.00 uur
Zaterdag 09.30 – 17.00 uur

Voorzorgsmaatregelen

Mondkapjes – zolang het dringende advies geldt dragen wij voor uw en onze veiligheid een mondkapje.

Spatscherm – bij de kassa hebben we een spatscherm omdat we daar geen 1.5M in stand kunnen houden.

Desinfectie – we vragen aan iedereen die binnenkomt om uw handen te desinfecteren

Kleding stomen – alle kleding die gepast is en in de winkel blijft, worden grondig gestoomd zodat de volgende klant de kleding veilig kan aantrekken.

Onze stylisten