Wij zijn Pull of Polo

Pull of Polo is een kledingwinkel van 400m2 met dames- en herenmode voor jong en oud. Al ruim 21 jaar zijn wij een populair adres voor het Bodegraafse winkelende publiek. In het indrukwekkende pand aan de Brugstraat stellen wij onze uitgebreide collectie tentoon. Bij Pull of Polo word je vriendelijk en persoonlijk geholpen, slaag je altijd en loop je tevreden de winkel uit.

Shoppen bij Pull of Polo moet spannend zijn en tegelijkertijd vertrouwd voelen.
Wat kleding betreft draait het niet alleen om wat je aanschaft, maar ook om wat je uitstraalt. Pull of Polo begrijpt dat en denkt met je mee zodat je als de beste versie van jezelf voor de dag komt.

Eigenaar Kim de Haan heeft een duidelijke visie voor de winkel waar persoonlijke aandacht en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Het assortiment wordt ieder jaar zorgvuldig onder de loep genomen, zodat we onze klanten steeds kunnen verrassen met een nieuwe collectie.

Naast het assortiment is het interieur ook van enorm belang, de klant moet zich immers op zijn gemak voelen, wel zo fijn als je gaat winkelen.

Daarbij gaan wij verder dan andere winkels en bieden we met onze diensten de mogelijkheden om de klant volledig te ontzorgen en waar nodig met professioneel advies te kunnen adviseren, zowel in de winkel als op afstand.

Boek nu je afspraak

YES… we mogen jullie weer ontvangen.

Wat hebben we lang moeten wachten op dit moment maar we hebben er ontzettend veel zin in.

De nieuwe collectie druppelt binnen en we hebben nog wat sale voor jullie, voor ieder wat wils.

We hebben 3 verschillende optie:

  1. Shoppen op afspraak:
    Kom gezellig langs in de winkel, geheel vrijblijvend en snuffel door de nieuwe collectie.
  2. Outlet:
    Snuffel door het aanbod van allerlei topmerken met hoge kortingen tot 90%
  3. Click & Collect:
    Wil je toch liever thuis de kleding passen? Geen probleem ook dat kan, geef je wensen door via whatsapp, mail of telefoon en we zetten je bestelling voor je klaar.

CORONA VOORSCHRIFTEN

Corona voorschriften voor uw en onze veiligheid:

Mondkapje: Het dragen van een mondkapje is verplicht.

1.5 meter afstand: In de winkel houden we ons aan de voorgeschreven afstand.

Desinfectie: Bij binnenkomst graag de handen desinfecteren

Kleding stomen: Alle kleding die is gepast en in de winkel blijft, wordt grondig gestoomd, zodat de volgende klatn de kleding veilig kan aantrekken.

Blijf thuis: Indien je klachten hebt vragen wij u thuis te blijven.

Onze stylisten