Professioneel stijladvies voor iedereen

Vakkundig advies op een door jouw gekozen tijdstip.
Pull of Polo biedt deze service gratis aan omdat wij de overtuiging hebben dat iedereen zich comfortabel, zelfverzekerd en happy moet voelen in de kleding die ze dragen. Het aanbod aan mode is overweldigend en wij begrijpen als geen ander dat je het overzicht kwijt raakt. Wij kunnen je helpen om de juiste keuzes te maken.

Waarom heb ik een personal shopper nodig?

Je wilt weten welke materialen, kleuren en pasvormen jou goed staan.

Je wilt graag advies van een professional.

Je hebt geen tijd om op reguliere winkeltijden te shoppen.

0

Klanten gingen je voor

0

Happy Clients

0

Complimenten ontvangen

Hoe
werkt het

Deze dienst is gratis en voor iedereen, wij houden het laagdrempelig en hebben echte vakkennis in huis om jou te kunnen vertellen wat je niet maar vooral wél moet dragen.

Intake

Kies een stylist die bij je past en plan een intakegesprek. In het gesprek stellen we je wat vragen om meer over je te weten te komen, zodat je behoeften en wensen helder hebben.
Als je wilt maken we gelijk een afspraak (bij ons op locatie) op een door jou gekozen tijdstip.

Goodiebag

Aan het einde van de sessie krijg je een leuke goodiebag mee. Wij snappen dat je na een sessie niet alles kunt onthouden en geven je daarom een stijladviesrapport mee, zodat je daar altijd op terug kunt vallen.
Vind je het makkelijker om bij ons een vervolgafspraak te maken, dan mag dat natuurlijk ook.

Personal shopping

Tijdens de sessie maken we gezamelijk een mood- en kleurenboard en  bespreken we de materialen die doorgaans gebruikt worden in de mode. Daarna lopen we een rondje door de winkel en laten we je een aantal sets zien die bij jouw passen en nog belangrijker, we vertellen erbij waarom ze bij jou passen.

Ontvang die complimenten!

Eenmaal gestyld door jouw stylist kan je vol zelfvertrouwen je nieuwe outfit(s) dragen. Heb je nog vragen? Geen probleem je kan altijd achteraf contact opnemen met je stylist. Wij staan altijd voor je klaar!

klantenservice@pullofpolo.nl

Neem contact op

0172 617757